Avira Free Antivirus

Danes bomo izvedeli kaj je Avira Free Antivirus in pokazali bomo njegovo preprosto namestitev.

Avira Operations je nemški varnostni gigant, ki ponuja mobilne in namizne protivirusne izdelke za vse ravni domačega in poslovnega uporabnika.

 

Avira Free Antivirus, osnovni izdelek podjetja, vključuje osnovni antivirusni program Avira za odkrivanje in blokiranje škodljive programske opreme v realnem času. Paket uporablja več tehnik za ulov novih groženj, vključno z nalaganjem neznanih datotek za analizo v oblaku, preden se izvedejo.

 

Spletne funkcije vključujejo blokiranje zlonamernih in lažnih spletnih mest prek razširitve brskalnika Chrome in Firefox. Upravitelj gesel ustvari, shrani in samodejno vnese varna gesla, obstaja omejen VPN (samo 500 MB mesečno podatkovno dovoljenje) in programska oprema za posodobitev, ki omogoča iskanje in namestitev manjkajočih posodobitev aplikacij.

Začnimo z vodenimi koraki.

  1. Prenesite aplikacijo iz njene spletne strani (link do spletne strani: https://www.avira.com/en/free-antivirus-windows)

Kliknite na prenešeno datoteko.

Počakajte nekaj minut, da se program namesti.

Info bar– tukaj lahko pogledate več informacij o vaših aplikacijah.

My apps– upravljajte vaše aplikacije, ki so na voljo in namestite nove.

My devices– vidite lahko naprave v vašem Avira računu iz enega centralnega mesta. Lahko dodate več naprav, da ostanete zaščiteni.

 

Avira Free Antivirus vas čez cel postopek vodi in kot vidite po slikah, vam tudi obrazloži zavihke.

Komentarji

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja