Bitdefender Antivirus Free

Bitdefender je brezplačni antivirusni program, ki je lahek za namestitev in za uporabo.

Bitdefender Antivirus Free ponuja močno osnovno zaščito pred računalniškimi virusi, zlonamerno programsko opremo, korenskimi programi in nastajajočimi grožnjami. Je lahek in nevsiljiv, deloma zato, ker ne vsebuje dodatkov, kot sta zaščita identitete in zasebnosti, ki jih lahko nudijo druga orodja, delno pa tudi zato, ker nima nekaterih avtomatiziranih funkcij in možnosti podpore, ki jih dobite z vrhunskimi protivirusnimi rešitvami Bitdefender.

Njegovi prednosti sta, da je lahek za uporabo ter auto-scan (program samodejno preišče računalnik, brez da pritisnete z kazalcem na gumb ‘SCAN’).

Bitdefender lahko naložite tudi na svoj android telefon (2.0 android in naprej).

Pa poglejmo kako naložimo program:

  • Program lahko snamete na Bitdefender-jevi spletni strani (link do povezave: https://www.bitdefender.com/solutions/free.html).
  • Preprosto ga snamete s klikom Free Download (brezplačni prenos). Odprl se bo zavihek, kjer kaže v kolikšnem času bo prenos končan.
                                                
  • Ko se prenos zaključi, preprosto kliknite na bitdefender_online.exe (to je program za inštalacijo). Vsi naslednji koraki so označeni z rdečo.
       
                                
                                
                                
                                
                                
  • Ko je program nameščen se registrirate ali prijavite, če že imate račun.
                                            
  • Uporaba programa je zelo lahka, s klikom gumba System scan, vam skenira celoten sistem. Hitrost skeniranja je odvisna od stvari (slike, videi, programi…) na vašem sistemu.
  • Lahko tudi skenirate samo mapo s tem, da prenesete mapo (držite mapo in jo odložite na mesto) na Drag and drop any file or folder here to start scanning.
                                         
Skeniranje je končano.

Komentarji

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja