Slovenske spletne trgovine z računalniško opremo

Verjetno ste se že vsi srečali s spletnimi trgovinami. Marsikateri izdelki so v njih cenejši kot v klasičnih trgovinah. Izdelke pa vam pripeljejo na dom, tako da ne rabite zapuščati domačega naslonjača. Še en plus spletnih trgovin je tudi ta, da ponujajo možnost vračila izdelka, če z njim niste zadovoljni. Za to je ponavadi 15 dni časa za najavo in vsaj 30 dni, da izdelek dejansko vrnete.

Poglejmo si nekaj slovenskih spletnih trgovin:

mimovrste=)www.mimovrste.com
To trgovino verjetno vsi dobro poznate, saj se ponaša z velikim izborom najrazličnejših računalniških izdelkov. Le-te pa lahko tudi osebno prevzamete na kar treh lokacijah; v Ljubljani, na Jesenicah in v Mariboru.

mimovrste=)
mimovrste=)

EnaAwww.enaa.com
Je prav tako ena izmed največjih slovenskih spletnih trgovin z računalniško opremo. Ponujajo pester nabor različnih izdelkov iz sveta računalništva in sodobne tehnologije. V primeru odločitve za osebni prevzem, pa lahko blago prevzamete preko njihovega Drive In prevzemnega centra.

EnaA
EnaA

V okviru EnaA prodajalne pa delujeta še dve vidnejši trgovini. To sta SiOL trgovina (trgovina.siol.net), ki SiOLovim naročnikom ponuja dodatne akcije in program zvestobe ter Aperio.si (www.aperio.si).

Big Bangwww.bigbang.si
V Big Bangovi spletni trgovini najdemo nekatere izdelke po nižjih cenah kot v fizičnih Big Bangovih trgovinah in posebne akcije, ki veljajo le za njihovo spletno trgovino.

Big Bang
Big Bang

Comshopwww.comshop.si/shop
Tudi trgovina Comshop, ki je znana po mreži svojih prodajaln, ima eno izmed njih tudi na spletu. V njej najdemo večino artiklov, ki so na voljo tudi v fizičnih trgovinah, a z dodatnimi popusti in akcijami na spletu.

Comshop
Comshop

Na slovenskem trgu pa deluje še nekaj manjših spletnih trgovin z računalniško opremo, ki navadno prepričajo z nekoliko nižjimi cenami izdelkov;

Ko kupujete nov računalnik ali drugo računalniško opremo, velja pogledati še pri …

Iščete tonerje ali kartuše?
Oglejte si nekaj slovenskih spletnih trgovin, specializiranih prav za potrošni material tiskalnikov.

Na koncu, ko že najdete izdelek, ki je kot naravnost za vas, pa ne pozabite cen preveriti še na Ceneje.si, kjer lahko za določen izdelek najdete cene v vseh slovenskih spletnih trgovinah, ki ga ponujajo in se potemtakem odločite za najugodnejši nakup. 😉
Seznam vseh slovenskih spletnih trgovin pa je na voljo na trgovine.net.

Ali nakupujete v kakšni drugi spletni trgovini, ki bi jo bilo treba posebej izpostaviti? Imate s katero od spletnih trgovin posebno dobre ali slabe izkušnje? Delite to z ostalimi in napišite v komentarju.

Komentarji

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja