Sophos Home Free

Brezplačen program za zaščito vseh osebnih računalnikov in računalnikov Mac v vašem osebnem kibernetskem prostoru ali v vaši družini pred grožnjami, kot so zlonamerna programska oprema, virusi in ogrožena ali neprimerna spletna mesta.

Sophos Home uporablja splošno priznano tehnologijo, ki jo varnostni strokovnjaki uporabljajo pri zaščiti informacijskih sistemov različnih organizacij. Uporabniki lahko prilagodijo svoje varnostne nastavitve za vsak računalnik iz kateregakoli priljubljenega brskalnika, kot so Chrome, Edge, Firefox in Safari.

Koraki pri namestitvi:

 
  • Če želite zastonj verzijo pritisnite DOWNLOAD NOW, če pa želite Sophos Premium (več opcij) pa pritisnite Buy Premium, ki je plačljiva. Danes bomo spoznali zastonj verzijo, tako da kliknimo Download Now.

  • Prijavite se z imenom, priimkom, e-pošto in geslom. Ta prijava vam ponudi 30-dnevno zastonj verzijo Sophos Premium. Po 30-ih dnevih vas Sophos vpraša, če se želite vrniti nazaj na zastonj verzijo brez dodatnih opcij, ali želite obdržati Sophos Premium, katero morate seveda plačati.

Takoj po namestitvi bo program sam začel s preiskovanjem računalnika. Traja lahko nekaj minut, tako da počakajte.

  • Scan Computer – hitro pregledovanje računalnika
  • My Activity – pregled zadnjih opravil

Komentarji

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja