Brezplačna izdelava spletne strani

Ste na začetku poslovne poti? Ste si predstavljali da je spletna stran prevelik strošek? Ali enostavno odlašate z vašo pojavitvijo na spletu?

Naredite prvi korak na spletu zdaj.

Računalniška pomoč ONline vam brezplačno izdelavo ene spletne strani na kateri lahko na enem mestu tekstovno in grafično predstavite vašo ponudbo.

Primer

 

Zakaj brezplačno oziroma ozadje ideje?

Trenutno imamo akcijo, kjer pomagamo začetnikom na njihovi poslovni poti ali pa organizacijam, ki si to težje privoščijo, ali pa “starim mačkom”, ki se še vedno branijo interneta. Torej cilj je čim večim omogočiti prvi korak pri pojavitvi na spletu. Celotni strošek vam torej predstavlja le letni zakup spletnega gostovanja in letni zakup spletne domene.

Cena brezplačnega oziroma “drobni tisk”?

Pri izdelavi spletne strani vam predstavlja edini strošek plačilo spletnega gostovanja in registracijo vaše željene domene npr. imepodjetja.si, kar skupaj znaša 50 EUR. Za vse tehnične zadeve prav tako poskrbimo mi. Na vas je samo, da pripravite storitve, ki jih želite objaviti in ostalo prepustite nam.

 

Še vedno zainteresirani?

Kontaktirajte nas in se za izdelavo dogovorite še danes.
ePošta: info@racunalniska-pomoc.si
tel.: 051 833 331

 

Vprašanja uporabnikov.

1. Ali lahko vplivam na izgled strani?
Seveda. Lahko pripravite kvalitetne slike, ki jih uporabimo pri izdelavi. Pravtako lahko poveste svoje želje glede izbire barv in postavitve. Lahko pa izdelavo v celoti prepustite nam.

2. Ali je spletna domena last naročnika?
Seveda. Domena npr. imepodjetja.si je v vaši lasti. Mi jo za vas zakupimo in rešujemo morebitne tehnične težave.

3. Ali lahko spletno stran naknadno dopolnimo?
Seveda. Naknadno lahko dodamo poljubne spletne vsebine (podstrani, animacije, tekste, predstavitve produktov,…). Tako lahko postopoma gradite svojo spletno stran.

4. Kakšno ime domene lahko izberem?
Cilj dobro izbrane domene je kratkost in jedrnatost, kar pomeni da že samo ime opiše vaše ime podjetja, produktov ali storitev, ki jih ponujate. Ime domene vam pomagamo izbrati glede na proste domene v slovenskem prostoru.

Komentarji

Zoran Novak

Kontaktiral sem vas v imenu Slovenskega združenja France Prešeren iz Skopja, vendar nisem dobil vašega odgovora, saj kontaktni e-poštni naslov, ki ga dajete (info@racunalniska-pomoc.si) enostavno ne sprejema pošte.
Imamo v združenju spletno stran, ki pa je sestavljena iz “vseh vetrov” , kot bi lahko rekli in je potrebna predelave. Nimamo ljudi, ki bi se prijeli za to, pa nas v združenju zanima, če bi lahko dobili pomoč od vas.

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja