Kateri kompaktni fotoaparat kupiti za v žep? Poizkusite z Ricoh!

Imate težave z odločitvijo kateri izmed množice majhnih, kompaktnih fotoaparatov je najbolj primeren za vas? Nikon, Canon, Fujifilm, Olympus, Panasonic in podobne firme poznamo že iz vsakodnevnih reklam. Se pa skriva še ena malo manj poznana firma, ki pa PRIPOROČAM, da si jo ogledate: RICOH in sicer njen fotoaparate iz serije Ricoh Caplio. Kaj ima za ponuditi?

Prvo izpostavimo zahteve za nakup: majhen (za v žep), dobra kvaliteta slike, široki kot in čim več optičnega zooma, pa recimo max. cenovni rang do 400 EUR.

Na prvi pogled bi lahko rekli, da je kaj takega nemogoče, vendar tu iz množice fotoaparatov stopi Ricoh Caplio R6 s svojimi presenetljivo dobrimi karakteristikami, ki jih boste pri Nikon-u, Canon-u, Sony-u, ipd zastonj iskali:

– 7x optični zoom (do 200mm)

– široki kot (od 28mm)

– cena cca 250 EUR

– garancija 2 leti

– 7 miljonov točk

– enostavnost uporabe

– teža: 140g

– mere: 99.6 mm (D) x 55.0mm (V) x 23.3 mm (Š)

Nakup možen v internetni trgovini SuperStore

V praksi se odlično obnese, priporočam ga vsem, ki iščete “nekaj za v žep”.

Predstavitev fotoaprata Ricoh Caplio R6.

Testirano je bilo kar nekaj fotoaparatov (npr. Ricoh Caplio R4, Ricoh Caplio R6, Panasonic DMC-FX01, Leica C-LUX 1, Canon PowerShot SD700 IS, Canon PowerShot SD800 IS, Olympus FE-290, Panasonic Lumix DMC-FX55, Panasonic Lumix DMC-FX33, Olympus Stylus 1030 SW,…), upoštevane so bile mnenja uporabnikov, rezultati testov na internetnih straneh ipd.

Nakup digitalnega fotoapratata možen tudi v Sloveniji. Ne bo vam žal! Preverjeno!

ŠE SPLOŠNO PRAVILO NA KATEREGA UPOŠTEVAJTE PRI NAKUPU KOMPAKTOV: Število točk ne pomeni boljše kvalitete slike – ampak ravno obratno, tako da pozabite na majhne fotoaparate z 10 ali več megapiksli!!!

Komentarji

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja