Podpisovanje (brezplačnih) SIS aplikacij za namestitev na Symbian S60 telefonih

S60 je ena bolj uporabljenih programskih platform (poenostavljeno uporabniški vmesnik), ki jo je izdelala Nokia za mobilne naprave na podlagi Symbian operacijskega sistema. Odprtokodni S60 najdemo tudi v mobilnikih ali/in pametnih telefonih proizvajalcev Siemens, LG, Lenovo, Panasonic, Samsung in Sony. Zaradi njegove razširjenostii najdemo na spletu ogromno zanimivih aplikacij – tudi brezplačnih. V novejših verzijah S60 namestitev aplikacij zahteva, da je le ta podpisana (signed) saj vam je v nasprotnem primeru ne dovoli namestiti. Ne vdajte, saj jo lahko sami podpišete - legalno, enostavno in brezplačno.

  1. korak: Odprite stran za podpisovanje aplikacij https://www.symbiansigned.com/app/page/public/openSignedOnline.do
  2. korak: Na uradni strani za podpisovanje vnesete IMEI številko telefona (v mobilni telefon vtipkajte *#06#), poštni naslov in nepodpisano aplikacijo.
  3. korak: Če vnesete varnostno kodo, sprejmete pogoje (Accept legal agreement), lahko nadaljujete z gumbom “Continue”.
  4. korak: Po elektronski pošti prejmete potrditveno povezavo – zaženite jo.
  5. korak: V naslednji elektronski pošti boste prejeli povezavo do podpisane aplikacije, ki jo lahko brez težav namestite.

Komentarji

Leave a reply

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahetvana polja so označena *

*

Lahko uporabite HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>