Windows XP Service Pack 3 je tukaj

Na kratko: namestite ga saj vsebuje nekaj malega novih popravkov in vse predhodne, ne bo pa vam prinesel (morda pričakovanih) revolucionarnih sprememb. Za kaj takega bo potrebno preiti na Windows Vista. Največji plus NAJ BI šel 10% večji odzivnosti pri uporabi Windows-ov.

Po dolgih štirih letin nas je Microsoft spet presenetil s popravkom za Windows XP – Service Pack 3 ali SP3. Kaj je novega? V našem primeru, ko vestno posodabljamo Windows XP nismo/ne bomo opazili razlike. Največjo prednost vidim v skupni zbirki varnostnih popravkov, v kolikor nismo sprotno posodabljali Windows XP. Več o SP3 na Microsoft spletni strani. Drugače pa pazljivo v kolikor imamo kake prilagoditve v sistemu ker nam zna SP3 povoziti kako izmed nastavitev.

Kot vedno pri novih posodobitvah sistem je pametno narediti kako rezervno kopijo. Potem pa kar pogumno…

Komentarji

peter

Zdravo, imam problem z inštalacijo sp3.
Poskusil sem prek interneta – http://windowsupdate.microsoft.com/ – in tako, da sem najprej downloadal in potem zagnal inštalacijo.
V obeh primerih se inštalacija zažene in gre do polovice, tam pa se ustavi in potem računalnik melje v neskončnost – se ne premakne več naprej.
Kakšen nasvet?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja