Kreiranje Google AdWords računa za spletno oglaševanje

Če ste se odločili poizkusiti oglaševati na spletu vam bo koristil spodnji postopek za kreiranje lastnega Google AdWords računa. V 5. korakih do lastnega računa. Pridobite si tudi brezplačne kupone in začnite oglaševati – zdaj.

1. Odprite spletno stran Google Adwords na naslovu http://adwords.google.si. Desno zgoraj kliknite gumb za ustvarjanje novega računa “ZAČNI ZDAJ”.

2. Odpre se vam stran za kreiranje adwords računa kjer izberite, da boste uporabili vaše obstoječe podatke za prijavo v Google storitve. V kolikor nimate kreiranega Gmail računa si boste morali kreirati novega. Na koncu vnesite vaše uporabniško ime ter geslo in nadaljujte z gumbom “Prijava”.

3. Preverite oz. nastavite prave nastavitve za državo – Slovenija, časovni pas – GMT+1 in pa valuto – EUR. Za nadaljevanje izberite gumb “Naprej”.

4. Prejeli boste sporočilo da ste uspešno kreirali svoj Adwords račun. Spodaj se lahko prvič prijavite v Google Adwords s klikom na “Prijavite se v svoj račun AdWords”.

5. Čestitamo – uspešno ste kreirali lasten AdWords račun, kjer imate od osnovnih kategorij možnost ustvariti prvo oglaševalsko akcijo in veliko nasvetov za lažji začetek.

Podatki za obračun – pomembno je vedeti, da se naši oglasi ne bodo predvajali dokler ne bomo vnesli podatkov za obračun (podatki podjetja, način plačila), ki ga najdemo v meniju (Obračunavanje / Nastavitve obračuna).

ID stranke – V kolikor boste prepustili izvedbo oglaševanja drugi osebi ali podjetju, ki se ukvarjajo s spletnim oglaševanjem vas bodo zelo verjetno povprašali po vaši ID številki – najdete jo v zgornjem desnem kotu (glej sliko zgoraj).

Brezplačni kuponi – v kolikor se vaše podjetje prvič podaja v spletno oglaševanje si lahko pridobite brezplačne kupone za Google Adwords oglaševanje v vrednosti 30 EUR, 50 EUR, 70 EUR. Preizkusite – deluje!

Sorodni članki:
Uvod v spletno oglaševanje – Google AdWords

MB

Komentarji

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja