Postopek izdelave DVD vsebin s programom DVD Styler

DVD Styler je program, ki je nekako najpreprostejši za uporabo poleg ostale konkurence brezplačnih programov za kreiranje DVD vsebin. V tem članku vam bomo prikazali točen postopek obdelave video vsebin.

 

1. Odprite program DVD styler in mapo v katerem imate svoje video posnetke. izberite posnetek, ki ga želite urediti in ga z miško premaknite v spodnji del programskega okna (glej sliko)

 

2. Ko vam prenese posnetek v program premaknite miško k ikoni in jo dvokliknite, odpre se vam novo okence (Video predmet), tega tudi dvokliknite. Če je video posnetek v kakršnikoli drugi obliki kot pa PAL ga spremenite v tega.

3. Tu lahko s pomočjo funkcij pod posnetkom obrežete video, ko končate pritisnite v redu.

4. Ko pritisnete V redu se vam odpre nazaj začetno okno, kjer lahko izbirate med različnim ozadji in oblikami gumbov za uporabniški vmesnik.

5. Po tem ko uredite svoj video posnetek, kliknite na gumb (rdeči cd) v opravilni vrstici

6. Odpre se vam okno, kje izbirate med tem ali boste pretvorili video v datoteko s končnico .iso, ali boste takoj zapisali na CD oziroma DVD.

Komentarji

Leave a reply

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahetvana polja so označena *

*

Lahko uporabite HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>